products

Τα άσπρα προϊόντα ψησίματος καραμελών σοκολάτας εφαρμογής σκονών βαθμού τροφίμων της Κίνας Trehalose και τα παγωμένα τρόφιμα πίνουν το pharma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: HJHERB Biotechnology Co., Ltd.
Πιστοποίηση: USDA Organic/EU Organic/FDA/ISO/Kosher/Halal
Αριθμό μοντέλου: 100% φυσικός
Ποσότητα παραγγελίας min: 5KG
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τύμπανο/χαρτοκιβώτιο εγγράφου τσαντών Foli
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: trehalose Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
Προδιαγραφή: Ικανοποιημένο ≥ 98% MF: C12H22O11.2 (H2O)
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα το μήνα εφαρμογή: Το Trehalose χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα
Υψηλό φως:

HJHERB 378

,

33 Trehalose

,

Φυσικές πρόσθετες ουσίες τροφίμων σκονών Trehalose


Περιγραφή προϊόντων

τοπ τιμή ζάχαρης ζωής 2020 πρόσθετων ουσιών τροφίμων trehalose χονδρική

ΓΙΑΤΙ TREHALOSE ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ NONREDUCING ΖΆΧΑΡΗ;

Το Trehalose είναι ο σταθερότερος τύπος φυσικό disaccharide. Επειδή δεν έχει την αναγωγιμότητα, έχει την πολύ καλή σταθερότητα που θερμαίνουν και το οξύ και το αλκάλιο. Κατά συνύπαρξη με τα αμινοξέα και τις πρωτεΐνες, Maillard την αντίδραση δεν θα εμφανιστεί ακόμα και όταν θερμαίνεται, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί τα τρόφιμα και τα ποτά που πρέπει να θερμαθούν ή να αποθηκευτούν σε υψηλής θερμοκρασίας. Το Trehalose εισάγει το ανθρώπινο σώμα και αναλύει σε δύο μόρια της γλυκόζης από το trehalase στο λεπτό έντερο, το οποίο χρησιμοποιείται έπειτα από το μεταβολισμό του σώματος. Είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας και είναι ευεργετικό στις ανθρώπινες υγείες και την ασφάλεια.

 
Τιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehaloseΤιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehalose
 

ΠΩΣ TREHALOSE ΓΊΝΕΤΑΙ;

Ο σκοπός της παραγωγής trehalose είναι να ληφθούν τα high-purity προϊόντα trehalose και τα σχετικά ενζυμικά προϊόντα. Υπάρχουν τρεις κύριες μέθοδοι για trehalose στο εργαστήριο και την παραγωγή: κάποια είναι να εξαγάγει από τα βιολογικά κύτταρα άλλη είναι να χρησιμοποιηθεί η μικροβιακή ζύμωση στα προϊόντα το τρίτο είναι να χρησιμοποιηθεί η μικροβιακή ζύμωση για να εξαγάγει σχετικό synthetase trehalose, και η ενζυμική μέθοδος χρησιμοποιείται για να συνθέσει trehalose.

 

Τιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehalose

Περιγραφή προϊόντων

Όνομα προϊόντων Trehalose
Προμηθευτής HJHERB
Θέση προέλευσης Κίνα
Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Προδιαγραφή Ικανοποιημένο ≥ 98%
Άλλα ονόματα άλφα-δ-Glucopyranosyl-άλφα-δ-glucopyranoside
MF C12H22O11.2 (H2O)
Μοριακό βάρος 378.33
Βαθμός Τρόφιμα
Δυνατότητα ανεφοδιασμού 2000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα το μήνα
Εφαρμογή όπως η σοκολάτα, η καραμέλα, τα προϊόντα ψησίματος και τα παγωμένα τρόφιμα, ποτά, pharma, καλλυντική περιοχή

 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ TREHALOSE;

1. Βιομηχανία τροφίμων
Στη βιομηχανία τροφίμων, trehalose αναπτύσσεται τώρα για ποικίλους λόγους εξετάζοντας τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά non-reducing, ενυδάτωσης, παγώματος και ξήρανσης της αντίστασης, της υψηλής ποιότητας γλυκύτητας, και των πηγών ενέργειας. Τα προϊόντα Trehalose μπορούν να εφαρμοστούν σε ποικίλα τρόφιμα και καρυκεύματα, τα οποία μπορούν πολύ να βελτιώσουν την ποιότητα των τροφίμων και να αυξήσουν την ποικιλία των χρωμάτων τροφίμων.
 
2. Βιομηχανία φαρμάκων
Το Trehalose μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθεροποιητής για τα φάρμακα αντιδραστηρίων και τα διαγνωστικά φάρμακα στη βιομηχανία φαρμάκων. Ξεραίνοντας τις βιοενεργές ουσίες όπως τα εμβόλια, η αιμογλοβίνη, οι ιοί και άλλες βιολογικές ουσίες με το trehalose, χωρίς πάγωμα, μπορούν να αποκαταστήσουν τη ζωτικότητα μετά από rehydration. Το Trehalose αντικαθιστά το πλάσμα ως βιολογικούς προϊόν και σταθεροποιητή.
 
3. Καλλυντικά
Το Trehalose έχει μια ισχυρή προστασία επίδρασης και ήλιων ενυδάτωσης, τη UV προστασία και άλλα φυσιολογικά αποτελέσματα. Μπορεί να προστεθεί ως moisturizer, προστατευτικός πράκτορας, κ.λπ. στα γαλακτώματα, μάσκες, οροί, του προσώπου μέσα καθαρισμού, καθώς επίσης και κραγιόν, προφορικό μέσο καθαρισμού, γλυκαντικές ουσίες και ποιοτικοί βελτιωτές όπως τα προφορικά fragrances.
 
4. Αναπαραγωγή συγκομιδών
Χρησιμοποιώντας τη βιοτεχνολογία για να εισαγάγουν trehalose το γονίδιο synthase στις συγκομιδές και να το εκφράσουν στις συγκομιδές, οι διαγενετικές εγκαταστάσεις κατασκευάσματος που παράγουν trehalose, να καλλιεργήσουν τις νέες ποικιλίες των διαγενετικών εγκαταστάσεων ανθεκτικών στον παγετό και την ξηρασία, να βελτιώσουν την αντίσταση κρύου και ξηρασίας των συγκομιδών, και να τους κάνουν αυτό είναι φρέσκες μετά από να συγκομίσουν και να επεξεργαστούν, και μπορούν να διατηρήσουν την αρχικές γεύση και τη σύσταση.


Τιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehaloseΤιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehalose

 

ΕΙΝΑΙ TREHALOSE ΑΣΦΑΛΈΣ ΝΑ ΦΆΕΙ;

Το Trehalose έχει μια γλυκύτητα 45% της κοκκοποιημένης ζάχαρης. Η γλυκύτητα είναι μέτρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό συστατικό τροφίμων για την παρεμπόδιση της υποβάθμισης τροφίμων, την παρεμπόδιση θρεπτικής της επιδείνωσης, τη διατήρηση της φρέσκιας γεύσης των τροφίμων, και τη βελτίωση της ποιότητας τροφίμων. Επεκτείνεται πολύ trehalose ως φυσική εδώδιμη γλυκιά λειτουργία ζάχαρης. Είναι ακόμα ένα σημαντικό συστατικό στη διατήρηση της δραστηριότητας κυττάρων και την ενυδάτωση των καλλυντικών, και έχει λάβει την αναγνωρισμένη οι ΗΠΑ πιστοποίηση προϊόντων ασφάλειας (GRAS).


Τιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehaloseΤιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehalose
 

ΕΙΝΑΙ TREHALOSE ΑΣΦΑΛΈΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΈΡΜΑ;

Το Trehalose στα καλλυντικά μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει την επιδερμική δομή μεμβρανών κυττάρων, να ενεργοποιήσει τα κύτταρα, να διατηρήσει την αρχικές διατροφή και την υγρασία του δέρματος, να αποφύγει το ηλιακό έγκαυμα δερμάτων και την πτώση μελανίνης, και να έχει επίσης τη λειτουργία της ακτινοβολίας της εξωτερικής θερμότητας για να αντισταθεί αποτελεσματικά στη γήρανση δερμάτων Μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα ήπια, να κάνει το δέρμα το λαμπρό, λαμπρό, τρυφερό, υγιές και φυσικό ελαστικό. Σαν νέα γενιά της έξοχης ενυδάτωσης ο παράγοντας, trehalose θα γίνει μια δυναμική ζώνη στην αγορά καλλυντικών.


Τιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehaloseΤιμή herbextract-powder.com εργοστασίων Chian trehalose
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Gigi

WhatsApp : +8615991802551